Termékek

Szépségszalonunk termékei

Az elvem az, hogy úgy kell ápolni és védeni a bőrünket, mint egy értékes kincset. Az arcot a mi kultúránkban sohasem takarják el, éppen ezért sokféle, különböző eredetű külső tényező káros hatásának van kitéve. Az évek múlása is óhatatlanul előbb látszik meg az arcbőrön és a nyakon mint a többi testrészen. Éppen ezért a legmegfelelőbb, professzionális szépségszalon termékcsaládokkal dolgozom, amik ideálisak a fiatal és idősödő bőrre egyaránt.

Ízelítő a szépségszalonban használt termékmárkákból:

  • VAGHEGGI
  • 2B
  • PANAROM Aromaterápia

Pár mondat a Vagheggi termékmárkáról:
Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva. A Vagheggi K&F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. Minden Vagheggi fitokozmetikai termék 100%-ban Made in Italy, a termékek csomagolása környezetbarát, a műanyag flakonok nem tartalmaznak ártalmas flatátokat.

Pár mondat a 2B (Bio Beauty mélyhámlasztás) termékmárkáról:
Ennek az arc felhámjára irányuló ab-ráziós módszernek a célja, hogy az elhalt sejteket eltávolítva formálja a szaruréteget, valamint  újjáépítse a felhámot. Az eljárás lényegében gyors, és kihat a sejtes réteg élő sejt-jeire is. Így az újjáépített felhám fiata-los megjelenést ad, a bőr roncsolása nélkül. A módszer egyszerű és nincs szükség egyéb eszközökre, mivel az abráziós készítményt manuálisan helyezzük az arcra mintegy pakolásként, amelyet bemasszírozunk. A hámlasztás alapos arctisztítás után minden bőrtípuson és bőrszínen alkalmazható, de azt csakis szakember végezheti.

A szépségszalon termékpalettáját úgy alakítottam ki, hogy a természetes alapanyagok és az innovatív termékfejlesztések is helyet kapjanak rajta, együttes erővel szolgálva a szépségszalon Vendégeinek szépülését, testi-, lelki jólétét.