Kezelések

Arc- és test kezelés

Arc-, nyak- és dekoltázs masszázs

Bőrfiatalító, regeneráló luxus kezelések

Gyantázás (patronos és mézemulziós gyantával)

Permanent make- up smink tetoválás (pl. szem-, száj tetoválás)

Mikrodermabrazió

Savas bőrmegújító kezelések

Kavitációs, ultrahangos zsírbontás

Fájdalom- és allergiamentes fülbelövés

Egyéb szolgáltatások: pedikűr, manikűr

Kiemelt ajánlat - Sminktetoválás (Soft-Tap tetoválás)

A száj tetoválás előnye, hogy nem kenődik el, naponta időt lehet megtakarítani vele és akkor is alkalmazható, ha valaki a rúzsokra túlérzékeny. Ennek megfelelően legtöbbször elfoglalt nők használják a száj tetoválást, de olyanok is szívesen megcsináltatják, akik egyszerűen nem akarnak ezzel foglalkozni. A száj tetoválás akkor is célszerű, ha valaki nem érez magában kellő ügyességet a rúzsozáshoz. Fájdalomtól nem kell tartani, a száj tetoválás inkább kissé kellemetlen érzés. Általában a kellemetlenség- érzet mértéke egyenesen arányos az ajkak vastagságával. Értelemszerűen a vastagabb területeket jobban át kell dolgozni a száj tetoválás során.
A sminktetoválásban alkalmazott Soft- Tap módszerrel természetes hatást érhetünk el úgy, hogy közben a Vendéget is kíméljük.

A jól ismert gépi sminktetoválással szemben a Soft- Tap módszernél kézzel dolgozzuk be a pigmenteket a bőrbe. Ez sokkal kíméletesebbé és kevésbé kellemetlenné teszi a sminktetoválás folyamatát. Minimálisra csökkenthető az esély a hegesedésre, véraláfutásra, hiper- pigmentációra vagy általában a hibákra, amik a gépi sminktetoválás során sokkal inkább előfordulnak. A Soft- Tap sminktetoválás kézi módszer nagyon csendes, ellenőrzött és gyógyulás után nagyon természetes hatású. A Vendég számára rendkívül megnyugtató, hogy sminktetoválás közben nem zavarja a tetováló gép rezgő hangja.

Kiemelt ajánlat - Panarom aromaterápia

Szépségstúdiónkban kizárólag 100%- os tisztaságú, természetes alapanyagokból készült Panarom illóolajakat használunk, melyek szigorú minőségi ellenőrzéseken esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak.